المقادير:
- 4بطاطا مت
وسطه مقطعه دوائر ومقليه نصف قليه
- نصف كيلو لحمه مفرومه
- نصف باقه بقدونس مفرومه ناعم
- بصله مفرومه نااااعم
- 2فص ثوم مف
- رومين
- فلفل اسود\بهارات مشكله\قرفه\جوزه الطيب\كركم\ملح حسب الرغبه
مقادير الطحينه:
- نصف كاس طحينه سائله
- علبه زبادي
- عصير ليمونه
- لو حسيتي ثقيله ضيفي شوية ماء
الطريقه:
- نخلط اللحمه مع البقدونس والبصله والثوم والبهارات جيدا
- نرتب نصف كميه البطاطس المقليه في صينيه ثم نضيف عليها خليط اللحمه ثم نرتب الباقي من البطاطس المقليه
- واخيرا يصب فوقها خليط الطحينه
- وتدخل الفرن حوالي 45دقيقه على درجه 350 فهرنهيت ثم يحمر.
الثلاثاء يوليو 16, 2013 6:40 am من طرف Admin
» الفن الاصلى
الإثنين نوفمبر 08, 2010 9:23 am من طرف ملاذ...
» شوف الصورة دى و احكم
الإثنين نوفمبر 08, 2010 9:02 am من طرف ملاذ...
» مصر تطرد إسرائيليا حرض المشجعين
الخميس أكتوبر 28, 2010 6:52 pm من طرف ملاذ...
» فـــن الديكوباج بورق الكتب
الخميس أكتوبر 28, 2010 6:27 pm من طرف ملاذ...
» اي طفل ....من هذه الاطفال كنت
الخميس أكتوبر 28, 2010 5:59 pm من طرف ملاذ...
» تاريخ بلدنا العريق ( تاريخ هذا البلد لا تقرا بس طالعة )
الخميس أكتوبر 28, 2010 5:35 pm من طرف ملاذ...
» لفسطاط
الخميس أكتوبر 28, 2010 5:27 pm من طرف ملاذ...
» سماء معظم الدول وعواصمها حسب الترتيب الأبجدي
الخميس أكتوبر 28, 2010 5:17 pm من طرف ملاذ...